Γεια σας παιδιά! Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε για να γεμίσει τον χρόνο που μένετε σπίτι. Εδώ θα μάθετε, θα παίξετε και θα διασκεδάσετε.Είναι ο τρόπος επικοινωνίας μας προσωρινά. Το ιστολόγιο θα εμπλουτίζεται με υλικό σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Δίπλα στον τίτλο κάθε ανάρτησης γράφω τις τάξεις στις οποίες απευθύνεται.

Μπορείτε επίσης (εφόσον έχετε λογαριασμό στο google) να κάνετε σχόλια.
Have fun!

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Present Simple (Ε' τάξη - 5th class)

Today we will remember what we learned about Present Simple. Remember Present Simple? Present Simple or Απλός Ενεστώτας (in Greek). 
Η σημερινή λοιπόν επανάληψη αφορά αυτόν τον χρόνο. Στο σημερινό μάθημα της ηλ. τάξης θα βρείτε καταρχήν ένα έγγραφο που περιέχει τη θεωρία του Απλού Ενεστώτα με απλά λόγια. Η θεωρία του χρόνου παρουσιάζεται με ερωτήσεις και απαντήσεις πάνω στις πιο συχνές απορίες και λάθη που κάνουμε. 
Το δεύτερο πράγμα που θα βρείτε στην ηλ. τάξη είναι ένα έγγραφο με ασκήσεις εμπέδωσης, τις οποίες κάνετε για να διαπιστώσετε, με λίγα λόγια, κατά πόσο καταλάβατε αυτά που διαβάσατε. Οι ασκήσεις αφορούν τον Απλό Ενεστώτα. Θα περιμένω τις απαντήσεις σας με μήνυμα στην ηλ. τάξη. Σε περίπτωση που δυσκολεύεστε να μου στείλετε μήνυμα, μπορείτε να γράψετε τις απαντήσεις σας στο τετράδιό σας και να τις δούμε όταν θα βρεθούμε στην τάξη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου