Γεια σας παιδιά! Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε για να γεμίσει τον χρόνο που μένετε σπίτι. Εδώ θα μάθετε, θα παίξετε και θα διασκεδάσετε.Είναι ο τρόπος επικοινωνίας μας προσωρινά. Το ιστολόγιο θα εμπλουτίζεται με υλικό σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Δίπλα στον τίτλο κάθε ανάρτησης γράφω τις τάξεις στις οποίες απευθύνεται.

Μπορείτε επίσης (εφόσον έχετε λογαριασμό στο google) να κάνετε σχόλια.
Have fun!

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Sherlock Holmes and the mystery of the lost key - Μια ιστορία μυστηρίου (Γ' τάξη - 3rd class)

Από το Φωτόδεντρο και τα διαδραστικά μας βιβλία σας στέλνω μια διασκεδαστική δραστηριότητα που υπάρχει στο κεφάλαιο 1 του βιβλίου μας, Magic Book 2.





Ο Sherlock Holmes βοηθάει τα παιδιά να βρουν το χαμένο κλειδί. Πρόκειται για μια διαδραστική, διασκεδαστική άσκηση. Ξεκινήστε να ψάχνετε μαζί με τον Sherlock Holmes, παιδιά!

http://photodentro.edu.gr/v/item/ds/8521/8527
(Αναγνωριστικό: Φωτόδεντρο 8521/8527)

I send you an entertaining activity, coming from Photodentro and the interactive books. It' s at the 1st unit of our book, Magic Book 2.

Sherlock Holmes helps children find the lost key. It's an interactive, entertaining activity. Start looking for the key along with Sherlock Holmes, children!

http://photodentro.edu.gr/v/item/ds/8521/8527
(Αναγνωριστικό: Φωτόδεντρο 8521/8527)

3 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Σας έχω ένα παρόμοιο παιχνιδάκι, πάλι με τον Sherlock και το αλφάβητο στον ζωολογικό κήπο. Αν υπάρχει άλλο, θα το ανεβάσω. Χαίρομαι που σου άρεσε.

      Διαγραφή